Prefectul UDMR de Cluj, fără mască la un eveniment public. Vezi aici fotografia pe care a șters-o

Noul prefect de Cluj, Tasnadi Szilard, a fost fotografiat la un eveniment public fără mască. 

”Astăzi (joi, 25 martie) la Praznicul Bunei Vestiri, când se sărbătorește hramul Mitropoliei Ortodoxe din Cluj-Napoca și 10 ani de la întronizarea Î.P.S Andrei, ca Arhiepiscop al Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolit al Clujului, Maramureșului și Sălajului, domnul prefect Tasnádi István-Szilárd a participat la Sfânta Liturghie. Cu această ocazie, domnul prefect i-a înmânat o plachetă Î.P.S Andrei,  în semn de prețuire și respect la împlinirea unui deceniu de slujire arhierească la Cluj, pentru contribuția la consolidarea prezenței Bisericii Ortodoxe Române în societate și cultivarea valorilor creștine ca reper de coeziune morală și etică în rândul credincioșilor. Întru mulți și fericiți ani, Înaltpreasfinția Voastră!”, este mesajul postat pe pagina Prefecturii Cluj.

Clujenii au reacționat: ”Lipsesc niște măști din acesta poză! #rușine Prost exemplu, domnule Prefect!”, ”Ați șters poza în care nimeni nu avea mască la eveniment, nici măcar prefectul! Frumos exemplu!! Și mai aveți pretenții de la oameni să aibă răbdare, să stea închiși și să asculte…”, ”Domnule prefect, dumneavoastră aveți întâlniri fără masca și, pe de altă parte, numărul de cazuri este mare în Cluj, sunt oameni care nu își pot desfășura activitatea (restaurante, teatre, cinema, acum și sălile de sport se închid), noi suntem obligați să purtăm peste tot masca... Cum e cu standardele duble? Cum să respecte oamenii regulile dacă dumneavoastră dați un astfel de model? Cred că ar trebui să va asumați ce ați făcut, nu să ștergeți poză, și să va dați demisia!”, scrie stiridecluj.ro.

Vezi fotografia ștearsă în Galeria Foto.  

În Cluj a fost și a rămas o revoltă față de decizia centrală a coliției PNL - USR PLUS - UDMR de a numi un prefect de la alt partid decât PNL în Cluj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel