Prefectul Alin Stoica se declară nemulțumit de Nicușor Dan

Foto Facebook Nicușor Dan
Foto Facebook Nicușor Dan

Prefectul Capitalei Alin Stoica a spus, vineri seară, că nu este mulțumit de primarul Nicușor Dan. 

Vineri seară, la Digi24, prefectul Capitalei a spus, referitor la Nicușor Dan, că 'aveam așteptări mult mai mari și din punctul de vedere al modului în care se fac lucrurile, și din punctul de vedere al vitezei'. Prefectul Alin Stoica a afirmat, de asemenea, că printre lucrurile care îl nemulțumesc se numără și situația politică de la nivel Capitalei.

Nici colegii săi din alianță nu l-au impresionat cu performanța: 'Aș putea spune că sunt un pic nemulțumit de rezultatele de până acum, pentru că a trecut ceva vreme de când primarul Capitalei este în funcție, de când avem Consiliul General, am fi putut face mult mai multe'.

'Răspunsul direct și cinstit' al lui Alin Stoica a fost că 'sunt nemulțumit de cum arată lucrurile acum. Ar trebui să se schimbe dinamica între partidele politice, să se așeze și să conlucrăm, să avem o direcție și un plan comune pentru București'.

Primarul general al Capitalei ar trebui să aibă o 'claritate mai mare' asupra planului său, crede Alin Stoica. 

Întrebat dacă este mulțumit de activitatea lui Nicușor Dan, prefectul Alin Stoica a spus direct: 'Sincer, nu'.

'Aveam așteptări mult mai mari și din punctul de vedere al modului în care se fac lucrurile, și din punctul de vedere al vitezei cu care să se întâmple lucrurile', a explicat prefectul, menționând că, dacă 'conlucrarea între USR-PLUS, PNL și primarul general era mai bună și relația era mai deschisă', lucrurile ar fi stat altfel... adică, mai bine. 

'Discut destul de direct cu dumnealui și îi spun ce îmi convine și ce mi-ar plăcea să se întâmple mai repede sau mai bine. Impresia mea este că dumnealui dorește să mergem în aceeași direcție, dar poate că avem metode diferite', a conchis Alin Stoica, la Digi24. 

Criză gunoi Sectorul 1. Alin Stoica, prefectul Capitalei, de acord cu starea de alertă

Alin Stoica, prefectul Capitalei, și-a dat acordul privind instituirea stării de alertă în Sectorul 1.

'Am fost de acord cu măsurile pe care Sectorul 1 le-a clarificat. Acestea vizează trei aspecte. Primul: creşterea capacităţii de răspuns pentru îndepărtarea riscului care există acum pe raza Sectorului 1 şi anume acumularea de deşeuri necontrolate într-o cantitate foarte mare. De asemenea, crearea unei strategi pe termen scurt pentru a preveni, pe următoarea perioadă, reapariţia acestui fenomen. Şi trei: schimbarea mentalităţii agenţilor economici și populației pentru a împiedica abandonarea de deșeuri pe raza Sectorului 1 în mod necontrolat. Şi asta înseamnă că se vor putea aduce capacităţi suplimentare pentru a rezolva rapid problema acumulării de gunoaie.

Vom monitoriza zilnic evoluţia - Sectorul 1 este obligat să transmită către Prefectură care este cantitatea de gunoi ridicată şi de ce operator, care este cantitatea predată la fiecare sortator, care este cantitatea care este dusă către depozitare - în aşa fel încât să putem să monitorizăm, faţă de estimarea făcută de Sectorul 1 de cantităţi de deşeuri existente, câte se ridică din Sectorul 1 în fiecare zi, până la momentul în care serviciile vor funcţiona în mod normal, adică să nu se mai acumuleze deşeuri suplimentare', a declarat Alin Stoica. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel