Prefecții din țară, demiși în 48 de ore, susține Rareș Bogdan. Val Vâlcu: O gogoașă

Alexandru Ichim / 31 oct 2019 / 18:05 Salveaza PDF Comentarii
RAREȘ BOGDAN
RAREȘ BOGDAN

Rareș Bogdan susține că prefecții și subprefecții din toată țara vor fi demiși imediat după ce va fi instalat Guvernul Orban.     

Într-un interviu acordat pentru România TV, Rareș Bogdan a susținut că prefecții din toată țara vor fi demiși în următoarele 48 de ore după ce Guvernul PNL se va instala. 

”Vă spun direct, îi schimbăm în 48 de ore. Reprezentanții Guvernului în teritoriu trebuie să fie reprezentanții Guvernului care a fost învestit de Parlament. Guvernul care va fi învestit de Parlament, luni, este un un Guvern liberal. Unii dintre prefecți s-au transformat în niște bâte de baseball, niște scule politice ale baronilor locali sau ale diverșilor potentați din guvernarea PSD și acest lucru, din păcate, i-a descalificat. Ei nu au fost înalți funcționari, așa cum ar fi trebuit să fie ci au fost niște politruci. Noi nu vrem asta. Noi nu schimbăm oameni doar de dragul de a schimba. (...) În 48 de ore după ce învestim Guvernul schimbăm prefecții și subprefecții și trecem la evaluarea tuturor celor din deconcentrate. (...) La ministere nu sunt decât niște fătuțe care nu știu decât să plimbe niște mape”, a precizat Rareș Bogdan pentru România TV. 

În cadrul interviului, Rareș Bogdan a mai susținut și că vor promova ”oamenii merituoși”. De asemenea, conform România TV, politicianul admite faptul că nu se poate guverna minoritar și vor merge spre alegeri anticipate. 

Jurnalistul Val Vâlcu a intervenit în cadrul emisiunii televizate. 

”Rareș Bogdan are un discurs foarte bun pentru a acoperi discursul USR-ului. ”Vom face bine, e foarte bine”, dar vom vedea cum vor guverna în realitate în anul care vine. În ceea ce privește anticipatele... este o gogoașă”, a precizat Val Vâlcu la România TV. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28