Prefect cu Covid-19, participant la un eveniment public. „Se pedepsește cu amendă sau chiar închisoare”

Politicienii sătmăreni Adrian Ștef și Octavian Petric au convocat o conferință de presă în care i-au cerut demisia prefectului Radu Bud pentru că nu a respectat legislația anti-Covid-19.

Conform satumareonline.ro, Bud a recunoscut la o televiziune locală că ar fi trebuit să intre în autoizolare pe 21 octombrie, după ce a fost sunat de DSP. Totuși, la patru zile distanță, prefectul de Satu Mare a participat la un eveniment public din reședința de județ, alături de sute de persoane. A doua zi, acesta a aflat că este pozitiv la Covid-19.

„Potrivit Codului Penal, această faptă intră la categoria zădărnicirii combaterii epidemiei și se pedepsește cu amendă sau chiar închisoare. De aceea îi solicităm domnului prefect să prezinte o informare completă, cu evenimentele prezentate în ordine cronologică, despre regretabila infectare a domniei sale cu Covid și măsurile pe care le-a luat pentru protejarea persoanelor din jur”, a cerut Adrian Ștef în cadrul conferinței de presă de marți.

Domnului prefect nu-i iese calculul zilelor de carantină nici dacă ar număra așa cum numără steagurile celebrul Ghiță Pristanda în “O scrisoare pierdută” de Caragiale...

Publicată de Adrian Stef pe Marţi, 10 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel