Predoiu știa de fuziunea PMP-UNPR: Nu o condamn!

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu afirmă că nu condamnă fuziunea dintre PMP şi UNPR, dar că PNL va analiza în forul de conducere dacă protocolul încheiat la nivel naţional cu UNPR se menţine.

'Sunt membrul unui partid care a reieşit dintr-o fuziune, nu condamn fuziunea PMP cu UNPR', a spus Predoiu la B1 TV, despre anunţul lui Traian Băsescu.

El a subliniat că ştia despre această mişcare de câteva zile, apreciind că era previzibilă această decizie, pentru că niciunul dintre partide nu ar fi intrat în Parlament. Despre înţelegerile pe care PNL le-a încheiat, la nivel naţional, cu UNPR, pentru majorităţile în consiliile judeţene, Cătălin Predoiu a afirmat că va exista o discuţie în partid, pentru a se analiza faptul că, prin fuziunea PMP-UNPR, liberalii devin aliaţi cu Traian Băsescu.

'Rămâne de văzut dacă în forul de conducere acest protocol se va menţine sau nu, este o dezbatere care va urma. La momentul la care copreşedinţii PNL, mandataţi de partid, au negociat acest protocol, nu se ştia despre fuziunea UNPR-PMP. (..) Lucrurile trebuie luate aşa cum sunt. Probabil se va discuta, din reacţiile colegilor, nu sunt foarte încântaţi', a completat Predoiu.

Partidul Mişcarea Populară va fuziona cu Uniunea Naţională pentru Progresul României, a anunţat, marţi, liderul PMP, Traian Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel