Predoiu-Ștefănescu, scandalul HÂRTIUȚA. ”Dom`ne, știți ce, ia dați-mă în judecată!”

Cătălin Predoiu și Codrin Ștefănescu au avut un schimb de replici acid la Antena 3, plecat de la scandalul cu privire la naționalizarea pensiilor. 

”Ce ați atras atenția domnule Predoiu? Că ați fost un pion lamentabil în toată ecuația asta, ați primit pe hârtiuță ce a trebuit să spuneți și ați făcut o gafă monumentală, aruncând România în scandal, asta ați făcut de fapt!” a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3, în timpul replicii lui Cătălin Predoiu la acuzația premierului Sorin Grindeanu. 

Ulterior în emisiune, Cătălin Predoiu i-a spus realizatorului ”Punctul de întâlnire”: ”Domnule Radu Tudor, dacă sunteți amabil să-l rugați pe domnul Ștefănescu să repete ce a spus despre hârtiuță, companie și subsemnatul, că aș vrea să fie foarte clar înregistrat pe bandă. Eu vă spun public că nu există nicio legătură, nu știu despre această companie, nu cunosc oficialii ei, înțeleg că dumneavoastră pretindeți că am primit ce? O hârtiuță?”. 

[citeste si]

Secretarul general adjunct al PSD a precizat: ”A primit informația pe o hârtiuță pentru că presa economică niciodată în România nu a publicat o astfel de aberație, niciun economist, niciun ziar economic nu a scris așa ceva. Nici măcar pe un blog al unuia nu a fost așa ceva.”

”Oricum ați spus-o în prealabil, gândiți-vă mai bine ce afirmați la televizor domnule Ștefănescu, pentru că...” i-a replicat prim-vicele PNL. 

Codrin Ștefănescu nu s-a lăsat și i-a făcut o invitație lui Cătălin Predoiu: ”Dom`ne, știți ce, ia dați-mă în judecată, la modul serios!”. 

”Păi nu, de asta vă rog să repetați.” i-a spus Predoiu. Ștefănescu a continuat: ”Vă rog eu frumos, dați-mă în judecată!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel