Predoiu, reacție după ce Firea a refuzat dezbaterea de la RTV

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a lansat o nouă invitaţie la dezbatere contracandidatului său din partea PSD, Gabriela Firea, adăugând că pretextul invocat de aceasta că e atacată este unul fals.

'Pe doamna Firea o văd luptând vitejeşte, o văd luptând vitejeşte pentru Bucureşti, dar nu ştiu unde e. Nu vrea să vină la dezbateri. Am chemat la trei dezbateri unu la unu. Nu vrea unu la unu, facem cu trei, cu şase, cu zece, cu cine vrea dânsa, unde vrea, în Bucureşti, în Voluntari. Unde vrea doamna Firea, mă prezint să discutăm', a declarat Cătălin Predoiu într-o conferinţă de presă.

Candidatul PNL a arătat că invitaţia la dezbatere este legată de lucruri importante pentru bucureşteni.

'Orice informaţie care se cere verificată a fost formulată cu semnul întrebării. Am pus întrebări. Nu o atacă nimeni pe doamna Firea. Vă rog, veniţi doamna Firea, nu vă mănâncă nimeni! Nu vă facem niciun rău. Nu facem decât să vă invităm să vă exprimaţi pe nişte lucruri importante pentru bucureşteni. Nu putem duce această campanie doar recitând din programe pe care le-au scris şi unii, şi alţii, dar care trebuie să primească un acoperământ politic. Şi oamenii trebuie să vadă: suntem liberi de orice interese sau avem datorii la investitori imobiliari, la traficanţi de terenuri, la operatori de taxiuri? Suntem capabili să conducem o Primărie cu aproape o mie de oameni în clădirea Primăriei şi alte 18 mii în instituţii subordonate? Sau ne limităm doar la un exerciţiu de imagine?', a mai declarat Predoiu. Predoiu a adăugat că, deşi s-a spus că nu sunt suficiente dezbateri între candidaţi, acestea au existat. 'S-a tot spus că nu sunt dezbateri, dar dispar candidaţii aşa pe rând ca popicele, unul azi, unul mâine. Eu sunt pe teren, eu ce spun, aia fac. Vă aştept, doamna Firea!', a spus candidatul PNL.

[citeste si]

Candidatul Alianţei PSD+UNPR la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a transmis un comunicat de presă luni în care menţionează că, în ultimele zile, a constatat că unii dintre contracandidaţii mei şi-au epuizat ideile şi au trecut la atacuri politice şi la atacuri la persoană.

'Prin atitudinea şi acţiunile lor au scăzut mult nivelul dezbaterii, încercând s-o deturneze de la tema ei principală: rezolvarea problemelor bucureştenilor. Mă aştept ca aceste atacuri la adresa mea şi a familiei mele să continue şi chiar să crească în intensitate. În consecinţă, am luat decizia de a nu participa la emisiunea electorală organizată în această seară la RTV', se preciza în comunicatul transmis de Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel