EXCLUSIV  Predoiu, provocare pentru Firea. Dragnea, Ponta și Pandele, invocați

Cătălin Predoiu a lansat o provoare contracandidatei sale, Gabriela Firea. Liberalul o cheamă pe aceasta să spună la televizor, la o oră de maximă audiență, că se mândrește cu Dragnea, Ponta și Pandele.

"Doamna Firea, vă rog frumos, veniți la televizor, veniți la DC News, și spuneți: 'Mă mândresc cu Liviu Dragnea. Mă mândresc cu Victor Ponta. Mă mândresc cu Pandele. Mă mândresc cu toți penalii din PSD. Mă mândresc cu PSD. Eu o chem încă o dată pe doamna Firea să spună că se mândrește pe Liviu Dragnea. De ce la Antena 3, în spatele doamnei Firea, erau niște actori onorabili? Ca să ascundă gunoiul din PSD. Despre asta este vorba! Domnule Dragnea, veniți aici și spuneți că sunteți mândru că sunteți penal! Nu veți auzi din gura lor: 'PSD' pentru că știu și ei cât de hoți sunt", a zis Cătălin Predoiu la DC News Live.

"Haideți să notam așa: Doamna Firea, invitată de domnul Predoiu, să iasă la televizor, la oră de maximă audiență și să spună: 'mă mândresc cu domnul Dragnea, mă mândresc cu domnul Ponta, mă mândresc cu domnul Pandele, mă mândresc că suntem hoții hoților' și apoi să vină la alegeri", a mai spus candidatul PNL la Primăria Capitalei.

"Cei care nu vor să aibă parte de PSD la Primăria Capitalei, de Dragnea la butoane, de Ponta la butoane, de toată hoția care a fost până acum, să facă bine să iasă la vot. Oameni buni, ieșiți la vot! Nu stați acasă!", a mai zis Cătălin Predoiu la DC News Live.

[citeste si]

Răspunsul integral îl puteți urmări după minutul 53:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel