Predoiu, propunere de alianță electorală, în direct. Firea: A fost un atac direct!

Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Municipiului București, a făcut o propunere electorală în direct pentru o alianță cu Nicușor Dan și Daniel Barbu pentru a înfrânge PSD, adică pe Gabriela Firea, în lupta pentru Primăria Capitalei.

Nicușor Dan și Daniel Barbu l-au refuzat, iar Gabriela Firea a considerat propunerea un "atac direct".

Cătălin Predoiu i-a întrebat pe Nicușor Dan (USB) și pe Daniel Barbu (ALDE): "Știm cu toții că în București atunci când dreapta se unește, PSD-ul pierde. Cred că în bună măsură din aceleași motive toți ne opunem PSD-ului. (...) Eu vă întreb, pentru că se votează într-un singur tur și știm bine că într-un singur tur PSD are prrimul șanse, știm foarte bine că, de fiecare dată, în turul doi, dreapta a câștigat. Sunteți de acord să ne comportăm ca și când am fi în turul doi. Sunteți de acord ca noi trei, în timp responsabil, în ultima săptămână de campanie să facem un sondaj și cel care este primul în sondaj să primească suportul celorlalți doi astfel încât să învingem PSD la București?".

Propunerea a fost respinsă și de Nicușor Dan și de Daniel Barbu. Gabriela Firea a intervenit pentru că a considerat întrebarea lui Cătălin Predoiu un "atac direct". Candidatul USB a subliniat că Predoiu îi face propuneri în timp ce-l atacă, în loc să-l susțină pe el.

Candidata PSD, Gabriela Firea, a replicat: "Dl Predoiu propune un pact împotriva PSD. Eu am tras concluzia că domnia sa nu dorește atât de mult să fie primar general al Capitalei (...), în schimb are o problemă cu PSD-ul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel