Predoiu i-a felicitat pe poliţiştii care au făcut o captură record de droguri în Portul Constanţa

Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, i-a felicitat, luni, pe poliţiştii care au capturat, în Portul Constanţa, peste cinci milioane de comprimate conţinând substanţe interzise. 

Cătălin Predoiu participă la Conferinţa 'Countering the flow of criminal cash', desfăşurată la Londra, care vizează lupta cu crima organizată, spălarea banilor şi traficul de droguri.

'Felicit poliţiştii care, zilele trecute, la Constanţa, au operat o importantă captură de droguri - peste cinci milioane de comprimate, conţinând substanţe interzise. Sunt operaţiuni în curs care vor continua pe aceeaşi linie. Altele noi vor fi iniţiate de Poliţia Română. Este o luptă care va dura ani de zile cu drogurile şi cu interlopii şi sunt convins că Poliţia Română o va duce până la capăt', a transmis ministrul de Interne.

Captură record de droguri în Constanța

"Constanța! Captură record! 36 de percheziții domiciliare! 220 de baxuri pline cu 5.245.960 de comprimate și 51.557 de fiole cu substanțe dopante, în valoare de aproximativ 3.000.000 de euro! Analiza de laborator a confirmat că aceste substanțe fac parte din lista celor dopante!

70% dintre produsele confiscate sunt substanțe dopante de mare risc! În plus, au fost găsite 470 de pachete de țigarete netimbrate și o sumă considerabilă de bani!

Doi oameni au fost reținuți, iar alți 11 au fost duși la audieri. 11 persoane au fost duse la sediul IPJ Constanta pentru audieri, iar două au fost reținute pentru 24 de ore! Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror, iar astăzi persoanele reținute vor fi prezentate magistraților, cu propunere legală!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel