Predoiu, glonț de argint pentru Nicușor Dan. NUMELE personajului care schimbă TOTUL

Cătălin Predoiu a scos 'glonțul de argint' pentru Nicușor Dan în ultima dezbatere electorală înainte de alegerile din 5 iunie.

Cătălin Predoiu a scos 'glonțul de argint' pentru Nicușor Dan în ultima dezbatere electorală înainte de alegerile din 5 iunie.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei a făcut praf sondajul dat publicității vineri de către Nicușor Dan, sondaj al unei firme internaționale, TNS.

"Nicușor Dan a spus că sondajul a fost realizat de o firmat britanică de reputație internațională. Știți ce este în spatele acestei firme? TNS este deținută în proporție de 32% de o firmă olandeză și în proporție de 68% de Balkan British Social Surveys... de acolo o fi 'British-ul' din discuția dumneavoastră.

Această firmă care deține în majoritate TNS CSOP este deținută de Krassimir Guergov, un fost membru al Serviciului Secret bulgar comunist, un controversat om de afaceri din Bulgaria. Dacă veți citi presa bulgară, veți începe să aveți mari dubii despre afacerile sale. Această firmă s-a mai ocupat și de sondajele dintre Ponta și Iohannis. Cum vă dă pe dumneavoastră astăzi câștigător, așa îl dădea în 2014 și pe Ponta", a zis Cătălin Predoiu la Realitatea TV.

Conform datelor de la registrul comertului, TNS Csop are doi actionari: BBSS (Balkan-British Social Surveys - Bulgaria (68%) si Taylor Nelson Sofres BV - Olanda (32%). In esenta firma BBSS cu sediul social la Sofia, bulevardul James Baucher numarul 23, Bulgaria, este detinuta de controversatul om de afaceri Krassimir Guergov, fost agent al serviciilor secrete bulgare in perioada comunista. Acesta mai detine printre altele si un cunoscut resort de Golf la Marea Neagra(BLACK SEA RAMA), preferat de foarte multi oameni de afaceri romani( ex:Pescariu-dosarul Microsoft). Companiile BBSS si TNS BBSS detin un monopol al caselor de sondare publice pe Europa de Est , avand numeroase case de sondare in regiunile de influenta ex SOVIETICE.

(w670)

(w670)

Krassimir Guergov este co-fondator al BBSS Gallup International, impreuna cu prietenul sau Andrei Raichev, pe numele sau complet Andrei Ventselov Raichev, pe care il regasiti mai jos ca fiind administratorul firmei din Romania.

ATENTIE: -toate informatiile prezentate sunt publice, ele pot fi gasite cu usurinta pe internet.

Sondajul prezentat de Nicusor Dan este unul dupa metoda Cati, adica o sondare prin telefon. Acest gen de sondare are uneori probleme de acuratete din urmatoarele considerente: se realizeaza de obicei pe un esantion de 1200 persoane cu o marja de eroare de +- 3%.

Asta denota evident ca formularea intrebarilor poate da uneori interpretari eronate ale rezultatului:depinde de varsta celor intervievati, de ora la care sunt intervievati si de metoda prin care sunt intervievati(linii fixe, online). Ca atare sondajele care nu sunt corect calibrate nu pot fi considerate reprezentative.
Sa amintim aici si sondajele pe care CSOP le-a facut la prezidentialele din 2014 si faptul ca il dadeau castigator pe Ponta.
Afirmatia lui ND conform careia TNS este o prestigioasa firma international, este o minciuna menita sa induca bucurestenilor senzatia ca e de necontestat acest sondaj. Probabil ca a fost indus in eroare de denumirea firmei bulgaresti ( Balkan-British Social Surveys).

Iar legaturile cu Bulgaria nu se opresc aici, sef de campanie al lui ND este Matei Paun, care ce sa vezi, e managing partener aici http://www.bac-romania.com/asset_management.php cu divizie de property management fix in Bulgaria, informează PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel