Predoiu: Eliberarea lui Năstase, veste tristă pentru români și pentru Ponta

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, joi, în ziua în care Adrian Năstase a ieșit din arest, că eliberarea fostului premier este o veste tristă pentru români și pentru președintele PSD, Victor Ponta.

"Faptul că dl Ponta a fost pisicuţ în ultimele luni de zile, l-a determinat şi pe dl. Năstase să aibă aceste păreri exprimate astăzi. E problema domniilor lor să îşi regleze conturile nereglate", a declarat Cătălin Predoiu, joi, la Realitatea Tv.

Năstase a spus, după decizia Tribunalului Ilfov de a-l pune în libertate, că este nevoie de alegeri anticipate, de o lege a amnistiei fiscale și o lege a grațierii.

"Văzând declaraţiile dlui Nastase, evenimentul ne pune pe gânduri prin simbolistica sa. Unul dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai sistemului corupt 2000-2004 dă lecţii naţiunii despre ce are de gând să facă. Spune că lupta trebuie continuată", a declarat Predoiu.

Eliberarea lui Adrian Năstase în presa internațională

Liderul PDL crede că legea grațierii cerută de Năstase vizează salvarea lui Dan Voiculescu, făcând o conexiune între declarația fostului premier și comunicatul de presă al șefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care l-a amenințat cu suspendarea pe președintele Traian Băsescu.

"Azi, dl. Năstase schimbă bezele cu celălalt coleg, dl. Voiculescu. Nu ne vom întoarce la România pe care ei şi-o doresc! [...] Toată argumentaţia d-lui Tăriceanu pentru supendare este praf în ochi, miezul problemei este cel indicat de dl Năstase: legea graţierii! Dacă dl. Băsescu este suspendat, dl. Tăriceanu devine preşedinte interimar şi poate emite un decret de graţiere pentru Dan Voiculescu", consideră Predoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel