"Predoiu e peltic? Dar Băsescu nu avea un ochi mai așa?"

Radu Berceanu vorbind, într-un interviu, despre Cătălin Predoiu, candidat la prezidențiale din partea PDL, și-a adus aminte de Traian Băsescu.

Radu Berceanu a fost întrebat pe cine preferă dintre Cătălin Predoiu și Klaus Iohannis.

”Chiar as vrea să văd dezbaterea. Cred că sunt la fel de buni. Eu, la ora actuală, votez cu Predoiu, pentru că e candidatul ales de noi în alegeri interne și pentru că are și de unde să vină și unde să se ducă. A făcut o carieră, și în privat, și ca ministru. E cam moale? Păi, n-ați vrut președinte nejucător, echilibrat? E peltic? Și Băsescu avea un ochi mai așa și avea și șuvița aia. Nu prea are notoritate, dar asta nu e neapărat un dezavantaj.

VEZI ȘI: Berceanu: Udrea nu se bagă unde nu iese

Pe Iohannis nu l-am văzut niciodată vorbind cu două persoane. El vorbește cu microfonul. Sigur a fost primar bun la Sibiu, dar e adevărat că nu e greu să fii primar bun când ai bani cu lopata. Toți primarii care au bani mulți sunt de neclintit.

Eu nu zic că Ioahnnis e rău, poate ar fi un bun președinte. Poate că e bine să fie unul din provincie. M-am cam săturat de toți gărgăunii de București.

În plus, Iohannis se duce să vorbească cu Angela Merkel, ceea ce alții....E la fel de adevărat că am auzit oameni cu pretenții, profesori, medici spunând: "un român nu se mai găsește, trebuie să votăm un neamț?". Eu nu sunt de acord cu asta, dar și acest lucru trebuie bătut în această campanie preliminară. O să-l întrebe unul din Botoșești Paia cum se scrie Iohannis. Să învețe să-i răspundă. Dacă ai trecut prin toate, ai deja o platoșă”, a spus Radu Berceanu pentru ziare.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel