Predoiu, după solicitarea lui Șerban Nicolae: Să nu credeți că mișcăm hârtii prin SMS-uri

Cătălin Predoiu a răspuns în urma solicitării lui Șerban Nicolae din cadrul audierilor pentru învestirea în funcția de ministru al Justiției.

"Domnule ministru, rugămintea colegială a parlamentarilor care exercită controlul asupra actelor Guvernului de a dispune subordonaților dumneavoastră la Ministerul Justiției, să ne trimită și nouă o copie a acelor avize, dacă există bineînțeles, cu privire la cele 25 de OUG adoptate în ședința din 4 februarie sau, dacă nu există, măcar să știm că Ministerul Justiției nu a avizat niciuna din OUG supuse dezbaterii. Mai devreme sau mai târziu lucrurile astea trebuiau clarificate, dar era un moment bun cu ocazia audierii", a fost solicitarea lui Șerban Nicolae, în cadrul audierii lui Cătălin Predoiu. 

"Domnule senator, dacă îmi permiteți totuși, suntem aici într-un mic paradox. Îmi cereți un lucru care încalcă procedurile. Plus de asta vorbim de Guvern, vorbim de Ministerul Justiției, doar nu credeți că noi mișcăm hârtii acolo pe bază de SMS-uri sau semne în public, telefoane", i-a răspuns Predoiu. 

Citește și: Predoiu, avertisment: Crima organizată s-a modernizat mai mult decât Parchetele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel