Predoiu: Confuzia PSD, un prim efect al nominalizării lui Marian Munteanu

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, susţine că un prim efect al nominalizării lui Marian Munteanu pentru a candida la Primăria Capitalei este confuzia PSD.

'Încă de la începutul discuţiilor am fost de părere că un candidat din societatea civilă ar fi cel mai bun răspuns pe care PNL îl poate da străzii nemulţumite de politic. (...) Am propus într-adevăr soluţia societăţii civile, dar nu vreau să-mi arog merite necuvenite. Este bine că s-a găsit atât de rapid o soluţie potrivită cu cerinţa străzii, suntem contracronometru în bătălia cu PSD. Confuzia în care a intrat PSD este deja un prim efect al acestei nominalizări', a scris miercuri Predoiu pe Facebook.

El arată că Marian Munteanu a fost apropiat de PNL dinainte de nominalizare, menţionând că acesta acceptase să facă parte din comitetul de sprijin al fostului candidat Ludovic Orban, din partea societăţii civile.

'Filiala PNL Bucureşti va continua campania pe sectoare şi va organiza în cel mai scurt timp campania candidatului PNL Marian Munteanu. E important să venim cu un program concret de soluţii pentru Bucureşti, iar în plan general să împingem jocul politic înainte pe linia democraţiei şi a euroatlanticismului, valorile care au adus în România atât bine cât s-a putut aduce după 1990', spune Predoiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel