Predoiu către Oprescu: Tata și mama dvs. au fost PSD-ul

Foto: Facebook Mihai Gâdea
Foto: Facebook Mihai Gâdea

Luni seară, la Antena 3, are loc o confruntare electorală între Gabriela Firea, candidata PSD la Capitală, Cătălin Predoiu, candidatul PNL pentru București, Nicușor Dan, candidatul USB pentru București, și Daniel Barbu, candidatul ALDE pentru Capitală. Sorin Oprescu, fost primar general a intervenit telefonic, iar Gabriela Firea l-a întrebat al cui a fost, al PSD sau al PNL. Cătălin Predoiu a făcut, după răspunsul lui Sorin Oprescu, o remarcă.

Gabriela Firea l-a întrebat pe Sorin Oprescu, luni seară, la Antena 3: "Cred că ați observat și dumneavoastră că în ultima perioadă, atunci când se face referire la activitatea dumneavoastră ca primar general și sunt puse în evidență aspecte pozitive, reprezentanții liberali spun că ați fost și al domniilor lor, că ați fost ales pe lista USL. Când este vorba despre anumite neajunsuri din mandatele dumneavoastră, ați fost PSD-ist. Până la urmă al cui ați fost domnule Oprescu, să înțeleagă toată națiunea în această seară?".

Sorin Oprescu a răspuns: "A lu' mama și a lu' tata, doamnă! Faptul că niciodată nu m-am ferit să afirm că sunt un om de stânga, asta probabil că i-a dus la o serie de giumbușlucuri". 

Cătălin Predoiu a adăugat: "Cu tot respectul, cu toată politețea, mie nu-mi arde de glumițe. (...) Dacă-mi permiteți, din punct de vedere politic, tata și mama dvs au fost PSD-ul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel