Predoiu: Ca primar, nu o să conduc pentru partide. O să conduc pe baza legii şi în funcţie de ce vor cetăţenii

Candidatul PNL la Primăria Generală, Cătălin Predoiu, a declarat, vineri, într-o dezbatere organizată de Uniunea Naţională a Patronatului Român, că, dacă va ajunge primar general, nu va conduce pentru partide, ci pentru cetăţeni şi companii. În cadrul dezbaterii, candidaţii au vorbit despre proiectele pe care le au pentru Capitală şi modul în care vor colabora cu patronatele, din funcţia de primar general. Şi în schimb, PMB va deveni un generator de locuri de muncă prin proiectele de investiții si prin parteneriat public privat. Fără controale șicanatorii și fără mită în Primărie.

"Primăria va deveni un generator de locuri de muncă prin proiectele de investiții si prin parteneriat public privat. Voi crea un grup consultativ permanent între Primărie și patronat. Primul proiect pentru acest grup consultativ este redactarea unui proiect de lege pentru simplificarea regimului juridic al IMM-urilor, pentru că ele nu își pot permite costuri administrative ca marile companii. În relația cu partenerii contractuali, esențială este atât plata la timp a facturilor, cât și transparența și echilibrul contractual. Pentru a preveni situațiile litigioase, avem nevoie de un corp de juriști de elită la Primărie.

Promovarea companiilor din București în țară și străinătate și predictibilitatea în activitate sunt obiective pe care mi le asum ca Primar General. Un alt lucru important într-o administrație, la care se uită orice investitor sau om de afaceri, este stabilitatea. Eu nu voi schimba regulile în timpul jocului, nu voi permite controalele șicanatorii. Fără mită în Primărie!", a subliniat Cătălin Predoiu în discuțiile cu reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român.

 (w670)

"Nu merită să pierdem niciun euro din banii europeni. S-au pierdut sute de milioane de euro din banii europeni şi acest lucru e o culpă generală a administraţiei din România, indiferent cine a condus-o. Cine vine şi spune că reprezintă vreo forţă politică fără păcate, în materie de fonduri europene, după părerea mea nu este onest", a spus Predoiu, în cadrul dezbaterii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel