Predoiu, atac dur după momentul de reculegere de la congresul PSD

Cătălin Predoiu a lansat un atac dur la adrespa PSD după ce pesediștii au ținut un moment de reculegere pentru victimele comunismului, la congresul partidului.

"În ultimii 25 de ani, PSD s-a aflat 15 ani la guvernare și a avut timp de 10 ani președinția României. În mod inevitabil, PSD și-a pus amprenta pe societatea românească, pe destinul nostru și și-a pus-o într-un fel care a risipit de fiecare dată șansele românilor de a trăi într-o societate deschisă, performantă, corectă. Momentul de reculegere de astăzi din congresul PSD este proba ipocriziei maxime a unui politician cinic și ipocrit, a fost de fapt o jignire adusă inteligenței românilor", a declarat Predoiu, duminică, într-o conferință de presă, scrie Agerpres.

El consideră că social-democrații ar fi trebuit să se reculeagă și să le ceară scuze românilor pentru mai multe lucruri, cum ar fi "corupția de stat din vremea guvernelor PSD, privatizările frauduloase, inventarea furtului votului și a șpăgilor electorale, ordonanța furtului de primari, blocarea votului românilor în campania prezidențială din 2014".

Liderul PNL a mai declarat că reuniunea PSD s-a dovedit a fi un "simplu târg al puterii între inculpați, trimiși în judecată, condamnați sau achitați", un congres al "prietenilor Justiției".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel