Predoiu, despre demisia lui Corlățean: ”Praf în ochi. Am observat melodrama”

Prim-vicepreședintele ACL, Cătălin Predoiu, consideră că demisia din funcție a ministrului de Externe, Titus Corlățean, reprezintă "praf în ochi". El îi solicită premierului Victor Ponta să-și asume interimatul acestui portofoliu pentru a rezolva problema votului din diaspora.

"Am observat melodrama jucată de dl Corlățean, nu este un răspuns pentru cei trei milioane de români din diaspora. Ponta să-și asume Ministerul de Externe și să rezolve problema, să mărească secțiile de votare, să dea hotărâre de guvern, să facă ce trebuie să facă un premier și să dea drept constituțional românilor din diaspora să-și exercite votul. Toți cei trei milioane de români din diaspora să știe că astăzi Guvernul Ponta i-a pălmuit pe ambii ochi, câtă vreme nu se suplimentează secțiile de votare, câtă vreme nu se iau măsuri și cât mai mulți români să voteze în turul doi", a declarat Predoiu după ședința ACL.

CITEȘTE ȘI: Radu Tudor, despre demisia lui Titus Corlățean: O surpriză a Guvernului înainte de turul II

El a subliniat că Ponta trebuie să-și asume interimatul la MAE "ca să nu mai pună interimari pe care să-i arunce în dezbaterea publică precum acarul Păun și pe urmă să se spele pe mâini".

"Dl Ponta ori își dă demisia, ori rezolvă problema. Cele trei milioane de români din străinătate să știe că MAE, premierul Ponta, candidatul Ponta, nu fac nimic ca să le respecte dreptul la vot", a mai spus Predoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel