EXCLUSIV  Predicție uimitoare pentru o ZODIE în 2020. I se transformă viața TOTAL!

Horoscop
Horoscop

O zodie se transformă în 2020!

„În 2020, vă vor pasiona foarte multe aspecte misterioase ale vieții, enigmatice, tot ce e ascuns, tot ce nu e văzut. 2020, pentru voi, e un an de renaștere. E o nevoie de a vă transforma, regenera, de a vă accepta fricile, de a fi pasărea Phoenix. Reușiți să fiți prietenoși, plini de viață, dar e o umbră cu voi permanent. Ea tot crește și începe să aibă greutate. Dintr-o dată, nu știți ce se întâmplă cu voi. Vă spun eu: trebuie să vă transformați și să o luați de la capăt. Dar e nevoie de un risc, de o aventură, de explorare, necunoscut”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre nativii unei zodii.

„În 2020, pe tot parcursul anului, în Casa 8, casa relațiilor, a instituțiilor financiare, riscului, lucrurilor ascunse, moștenirilor, a tot ce înseamnă adrenalină, mari încercări, vor fi Saturn, Pluto, Jupiter, care e guvernatorul carierei și relațiilor. Aveți nevoie să găsiți un sens. În 2020 trebuie să simțiți care e rolul vostru în viață. Veți pleca în călătorii, mulți își vor da demisia, unii vor primi moșteniri.

Atenție la cei care divorțați: veți lua tot ce se poate. E un an în care trebuie gestionați cu mare grijă banii din conturi, banii la comun, moștenirile. Nu începeți o relație sau nu vă căsătoriți până nu discutați chestiunile financiare foarte bine.

Pluto vă dă transformări peste transformări. Jupiter e în Capricorn în următorul an, vine ca un profesor, înțelept, guru. Vă ține cu fricile voastre, cu ceea ce nu vă convine la voi. Fiți onești cu partea voastră mai întunecată, trebuie să o acceptați.

(...) Evenimentele vor avea încărcătură, intensitate. Nu sunteți învățați cu extreme emoționale, fugiți de ele. Oamenii se vor victimiza în jurul vostru, nu se vor purta ca înainte. Să nu o luați personal!”, a spus Daniela Simulescu despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Previziuni complete - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel