Predicție sumbră pentru PSD din partea unui fost aliat al lui Băsescu

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Guvernul Ponta este ultima redută a PSD, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să i se amintească că stă în funcție spre disprețul și revolta românilor, consideră fostul consilier al președintelui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, în opinia căruia "pesediștii își vor dori singuri opoziția" până în 2015.

"Noi doar il sacaim pe Ponta(&co) cu demisia. Evident ca nu si va da demisia. Guvernul e ultima reduta a PSD", a scris, luni pe contul său de socializare Sebastian Lăzăroiu.

Potrivit fostului consilier prezidențial, "In orice tara civilizata, guvernul ar fi plecat a doua zi dupa incidentele la vot din primul tur. Ponta trebuia sa plece si din alte motive grave, dar n-a facut o (vezi plagiatul).
Asta nu inseamna ca nu trebuie sa continuam sa-i amintim ca sta acolo in functie spre dispretul si revolta noastra. Chiar daca n-avem asteptari fata de un gest de onoare.
Pe de alta parte, e bine ca Ponta vine cu bugetul pentru anul urmator. Sa vada si romanii nota de plata pentru campania desantata a PSD. Si sa si-o asume el".

În plus, Sebastian Lăzăroiu face și o predicție sumbră pentru PSD.

"Eu zic ca, intr-un an, pesedistii isi vor dori singuri opozitia. Vor ajunge atat de huliti pentru dezastrul pe care il lasa si vor fi ei insisi atat de hartuiti de justitie pentru furaciuni, incat isi vor da seama ca nu mai merita.
Pacat ca romanii trebuie sa treaca prin asta. Dar, ce sa faci, democratia are si costuri. Tot o majoritate a romanilor l-a instalat pe Ponta premier in 2012, cu 58%", concluzionează Lăzăroiu.

Cristian Preda: Scorul obținut de Klaus Iohannis este confortabil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel