PREDICȚIE SUMBRĂ pentru PDL. Care este salvarea

alianta PNL-PDL
alianta PNL-PDL

Vasile Blaga i-a invitat pe politicienii care au părăsit PDL-ul să se întoarcă înapoi la partid. Adrian Papahagi este de părere că oamenii din PMP nu au de ce să se reînscrie în PDL pentru că nu au aceleași valori. Alternativa este Partidul Mișcarea Populară.

"Vasile Blaga ne invită să „ne întoarcem la matcă", în PDL. Care matcă, în primul rând? PDL, pe care Traian Băsescu îl transformase în cel mai puternic partid al țării, iar Blaga l-a adus la 12%, tocmai se pregătește să se dizolve în PNL. Am creat PMP pentru a oferi o alternativă cinstită de dreapta, nu pentru a îl livra după ce s-a validat în alegeri.

Colegii din PMP nu au o apetență comparabilă cu a domnului Blaga pentru a-și pierde identitatea, devenind subordonații lui Crin Antonescu și colegii lui Chiuariu, Uioreanu, Ghișe, Calimente sau Vosganian", este de părere Adrian Papahagi.


"Obiectivul principal al PMP în acest moment este consolidarea structurilor care i-au permis să fie primul partid de dreapta în unele circumscripții și colegii din țară și din diaspora. PMP s-a născut ca să apere statul de drept și valorile lumii libere, nu ca să se livreze unora sau altora, grăbiți să-și drapeze eșecurile și să-și salveze funcțiile. Proiectul nostru e de lungă durată. În timp ce domnul Blaga și PDL sunt la sfârșit de drum, noi abia am început", a conchis Papahagi.

VEZI ȘI: Adrian Papahagi, REVOLTAT. O atacă pe Elena Udrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel