Predicție monah: Elena Udrea, succesorul lui Traian Băsescu la Cotroceni

Starețul unei mănăstiri din Suceva susține că liderul PSD Victor Ponta nu va fi noul președinte al României, dar și că există posibilitatea ca Traian Băsescu să nu plece de la Palatul Cotroceni în luna decembrie a acestui an. 

Potrivit starețului Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucușești, județul Suceava, părintele Ioil, viitorul președinte al țării va fi o femeie, dar nu Monica Macovei, ci Elena Udrea, candidatul PMP la Președinție.   

„Viitorul președinte al țării va fi o femeie și va fi Elena Udrea. Am deschis o carte, nu vă pot spune care, dar așa mi-a arătat. Așa apare scris și va fi sprijinită, așa cum se știe, de Traian Băsescu. Este posibil însă ca lui Băsescu să îi fie prelungit mandatul datorită situației dintre Rusia și Ucraina. Nu va fi ușor pentru noi. Nu va fi bine", a spus starețul mănăstirii, în vârstă de 85 de ani, potrivit suceavanews.ro.

Potrivit sursei citate, monahul, care își duce viața de rugăciune într-o colibă sub pământ nu mai mare de doi metri pătrați, deși a ridicat trei biserici cu rang de mănăstire, nu a dat greș cu profeția nici în cazul fostului președinte Ion Iliescu, pe care l-a întâlnit într-o companie electorală la Fălticeni.

Părintele Ioil i-a spus politicianului să se ducă acasă, să nu mai umble prin țară că va fi șeful statului. De altfel, Ion Iliescu a obținut două mandate de președinte al României, 1992-1996 și 2000-2004.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel