Predescu, CCR: Nu ştiu dacă e marţi plenul. Trebuie convocaţi toţi

Predescu_CP_2b6fbe3cfa
Predescu_CP_2b6fbe3cfa

Judecătorul CCR, Ion Predescu, a explicat că în mod normal judecătorii Curţii Constituţionale ar trebui să se reunească, marţi, în plen, dar nu ştie sigur. Plenul a fost convocat, dar e posibil, din cauza concediilor, ca unii dintre judecători să nu poată ajunge până atunci în ţară.

"Nu știu, dar e probabil să fie marți. Spun probabil pentru că trebuie realizată convocarea tuturor. Eu aș ajunge marți la ședință, acum sunt în vacanță, ca orice om, dar nu știu de restul dacă pot să ajungă, unii sunt plecați în străinătate. Om vedea. Cine și-a imaginat o asemenea situație?", a declarat Predescu, întrebat dacă a fost convocată pentru marțea viitoare o ședință a plenului Curții Constituționale, informează NewsIn.

Plenul CCR se va reuni la solicitarea unor judecători pentru a lămuri erata care a fost trimisă Guvernului. Până în acest moment, trei judecători au ieşit public şi au precizat că erata trimisă de CCR este ilegală. Aceştia i-au cerut preşedintelui Augustin Zegrean să ceară reunirea plenului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel