Preda: Stănișoară a plecat din cauza lipsei de autoritate a lui Blaga

Cristian-Preda-1-310x198
Cristian-Preda-1-310x198

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat că plecarea lui Mihai Stănişoară la PNL denotă lipsa de autoritate în partid a actualului lider al democrat-liberalilor, Vasile Blaga, care poate conduce la alte plecări din partid.

"Această plecare arată lipsa de autoritate a preşedintelui Blaga. Preşedintele Blaga a insistat să-l numească pe Stănişoară liderul deputaţilor şi plecarea acestuia nu face decât să arate cât de slabă este autoritatea pe care Blaga o exercită asupra partidului. Şi, din nefericire, sunt posibile şi alte plecări", a declarat Cristian Preda, potrivit pesurse.ro.

"Acestea sunt efectele amânării cu două luni a unei analize referitoare la rezultatul alegerilor din 9 decembrie", a mai spus Cristian Preda.

Democrat-liberalul Mihai Stănişoară şi-a anunţat miercuri înscrierea în Partidul Naţional Liberal. Fost prim-vicepreşedinte al PDL şi lider al grupului deputaţilor democrat-liberali, Stănişoară a afirmat, într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, că a luat decizia de a intra în PNL după o chibzuinţă intensă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel