Preda și-ar dori ca MRU să iasă mult mai puternic în public

Prim-vicepreședintele PDL, Cezar Preda, consideră că Mihai Răzvan Ungureanu ar trebui să iasă mai des și mult mai puternic în public în această campanie electorală, întrucât el i-a dat țara premierului Victor Ponta și pentru că ARD are nevoie de mai multă forță.

"Partidul Democrat Liberal fiind forţa principală în această alianţă, el îşi face o campanie aşezată în fiecare colegiu, cu structuri organizatorice foarte bune, are mesaje locale. Pe de o parte, Partidul Democrat Liberal are acest dezavantaj că USL-ul nu-şi mai promovează nici local, măcar, proiectele şi este un mesaj negativ cap coadă, în toată ţara: ei au tăiat salariile, ei au impozitat pensiile, ei au făcut nu ştiu ce au făcut. Dar suntem în parametri funcţionării, aşa cum eram noi obişnuiţi a Partidului Democrat Liberal în campanie electorală. Ceilalţi aliaţi ai noştri, poate pe ici pe colo, nu am o evidenţă clară, sunt şi ei în teritoriu cuplaţi om la om cu adversarii politici", a declarat, marți la RFI, Cezar Preda.

Democrat-liberalul susține că ARD are nevoie de mai multă forță în această campanie, Alianța fiind dezavantajată de timpul scurt scurs de la înființare. Preda observă că "la nivel naţional, însă, alianţa se bazează foarte mult pe prestaţia co-preşedintelui Blaga şi co-preşedintelui Răzvan Ungureanu. Eu nu pot să fac aprecieri, aprecieri vor face românii. Cred că ne trebuia mai mult timp, cred că ne trebuie mai multă forţă, pentru că n-avem de ce să ne ruşinăm. Eu cred că domnul Răzvan Ungureanu a fost un prim-ministru cinstit şi corect şi chiar dacă au încercat anumite posturi să-l ponegrească, el ar trebui să iasă mult mai puternic, pentru că de fapt, el i-a dat ţara lui Victor Ponta şi parametrii economici, macro-economici ai României, indicatorii aceştia erau în luna mai la cu totul altă valoare, decât cum îi are Ponta acum de predat noului Guvern în decembrie (...)".

Întrebat dacă ar ajuta mai mult ca Mihai Răzvan Ungureanu să iasă mai des în public, Cezar Preda a răspuns: "Ne-ar ajuta mai mult, pentru că are dreptul să iasă. Aici nu dau eu un sfat, este o părere de-a mea personală. Cred că ar avea toate şansele să arate că România arăta altfel atunci, în afară de acele zbierete, că s-au dat bani la primari, văd că şi Ponta a oprit toate investiţiile, dă bani tot aşa, aiurea, electorali. Deci e o diferenţă mare între România lui Ungureanu şi România lui Ponta. România lui Ungureanu funcţiona, era în parametri, România lui Ponta stă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel