Preda îi solicită "colegial" lui Ponta să-și ceară scuze

cezar preda dece
cezar preda dece

Democrat-liberaul Cezar Preda transmite într-un comunicat de presă că respinge modul de adresare "jignitor" a lui Victor Ponta, explicând că propunerea sa în problema relațiilor româno-ungare presupunea ca Parlamentul să aplaneze conflictul, buzoianul cerându-i "colegial" premierului să-și ceară scuze.

"Resping modul de adresare jignitor al domnului Ponta la adresa mea. Propunerea mea cu privire la problematica relaţiilor româno-ungare era tocmai ca instituţia Parlamentului să aplaneze conflictul şi să cimenteze relaţiile europene de prietenie şi vecinătate cu Ungaria, după ce acest incident prost gestionat de autorităţi a fost inflamat şi de prima declaraţie neinspirată a premierului Ponta care a spus: Nu acceptăm niciun fel de lecţii, aş fi spus obrăznicii, de la nimeni în legătură cu modul cum se aplică legea pentru autorităţile locale. Nu cred că cineva ne poate spune ce steaguri să afişăm pe aici şi cum să le afişăm", se arată în comunicatul de presă al fostului prim-vicepreședinte al PDL, remis Newsin.

"Cred că domnul Ponta nu trebuie să mă jignească pentru că mie nu mi-ar ajunge trei vieţi să spun atâtea neadevăruri rostite de domnia sa, să trec cu atâta tupeu şi uşurinţă peste o acuzaţie dovedită de plagiat şi o inconsecvenţă politică incredibilă în angajamentele sale faţă de cetăţeni", a punctat democrat-liberalul", a continuat Cezar Preda.

Democrat-liberalul solicită scuze din partea premierului Victor Ponta, pentru jignirile "nesusținute" la adresa sa.

"Îi solicit colegial, ca membru al Parlamentului, să-şi ceară scuze pentru jignirile nesusţinute la adresa mea. Sunt alte modalităţi onorabile de a duce lupta politica între adversarii politici", a precizat Preda.

Prim-ministrul Victor Ponta a îndemnat luni presa, referitor la propunerea lui Cezar Preda privind o poziție a Parlamentului în "războiul steagurilor", să nu "asculte de toți proștii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel