Preda: Che Guevara a descoperit că există chiaburi în România şi ei trebuie omorâţi

Guvernul condus de Victor Ponta și noile măsuri fiscale au fost aspru citicate, vineri seară, la Galați, de către prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda, care a afirmat că "Che Guevara a descoperit din nou că există chiaburi în România şi ei trebuie imediat omorâţi".

„Astăzi, 1 februarie, Che Guevara a descoperit din nou că există chiaburi în România şi ei trebuie imediat omorâţi şi există o clasă de întreprinzători, de la mandatari la mici meseriaşi, care iarăşi trebuie omorâţi. Asta e gândirea comunistului chiar dacă e tânăr, dar care vede în tot ceea ce înseamnă iniţativă privată şi agricultură bazată pe muncă, o inechitate faţă de cei care trebuie asistaţi social şi cărora trebuie să le măreşti salariile fiindcă ţi-au dat votul. Che Guevara îşi va găsi sfârşitul aşa cum şi l-a găsit şi originalul, pentru că nu poţi să păcăleşti românii la nesfârşit”, a declarat Preda, în cadrul unei conferințe de presă, organizată la Galați, potrivit NewsIn.

Cezar Preda şi Gheorghe Flutur s-au aflat vineri la Galaţi pentru a face o analiză a rezultatelor filialei PDL de la alegerile parlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel