Preda, atac la Pricopie: Ne-a făcut de râs în Senegal

Europarlamentarul Cristian Preda susține că ministrul Educației, Remus Pricopie, s-a făcut de râs la ”Sommet de la Francophonie”, organizat la Senegal, când a încercat să poate un dialog în engleză cu președintele Senegalului.

Cristian Preda l-a atacat și pe noul ministru de Externe, Bogdan Aurescu, pentru că a participat la o lansare de carte în compania fostului premier Adrian Năstase.

"Șeful delegației României la Sommet de la francophonie nu vorbește franceza! E vorba despre Remus ‪Pricopie‬, ministrul educației, pus în funcție pentru a apăra doctoratul lui ‪Ponta‬ și plecat să reprezinte România la Dakar. Ministrul de externe ‪Aurescu‬ nu s-a dus la sommet, unde are loc reuniunea la vârf a francofoniei, preferând să-și lanseze o carte la fundația lui Adrian ‪Năstase‬. "C'est une honte!" (n.r. e o rusine), îmi transmite un bun prieten din capitala Senegalului. Am reprezentat România un deceniu întreg în această Organizație internațională și știu bine cât a fost apreciată România după ce a organizat sommet-ul din 2006 și a inventat bursele Eugen Ionescu. Pricopie ar trebui întrebat ce caută la Dakar! Se glumește deja pe seama lui, după ce i-a fost întors spatele când a început să vorbească în engleză cu președintele Senegalului. Am mulți prieteni în preajma lui Macky Sall și mi-e la fel de greu ca și lor să accept că numele României e făcut de râs de un Remus Pricopie...", a scris Cristian Preda pe pagina sa de Facebook.

Traian Băsescu îl desființează pe Cristian Preda. "M-a dezgustat profund"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel