Prea frig în biroul lui Iliescu pentru a-şi serba onomastica

iliescu
iliescu

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, îşi va va sărbători, vineri, ziua onomastică în familie, acasă, el precizând, într-o postare pe blogul personal, că nu va putea merge la biroul său din strada Atena nr. 11, aşa cum făcea în anii precedenţi, din cauza lipsei unei surse de căldură.

Surse din anturajul fostului şef de stat au declarat, joi, că Ion Iliescu va petrece acasă, în familie, onomastica din acest an şi că, într-adevăr, la biroul său din strada Atena nr. 11 există o problemă la centrala termică, informează Mediafax

"Anul acesta, de Sfântul Ion, domnul preşedinte va fi acasă, în familie... Într-adevăr, la birou este o problemă cu centrala, dar aici este multă căldură umană", a precizat sursa citată.

Ion Iliescu le urează, joi, într-o postare pe blogul personal, "La mulţi ani!" celor două milioane de români care poartă numele Ion, Ioana şi derivate şi care îşi vor serba onomastica vineri şi mulţumeşte, cu anticipaţie, celor care l-au felicitat şi i-au transmis urări cu această ocazie.

"În acest an nu voi putea fi la birou – din lipsa sursei de căldură", mai arată fostul preşedinte în postarea menţionată, fără a da alte detalii.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, îşi serba o, în aniii precedenţi, onomastica, dar şi ziua de naştere, la birou său din strada Atena nr. 11, ocazie cu care sute de membrii PSD, simpatizanţi, prieteni şi cunoscuţi se prezentau personal pentru a-l felicita şi a-i înmâna diverse cadouri - trandafirii roşii şi cărţile fiind daruri predominante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel