Urmărește emisiunea live


Un primar este prea băsist pentru PNL. Ce spune Ionuț Stroe

Foto: alba24.ro
Foto: alba24.ro

Ionuț Stroe, purtatorul de cuvânt al PNL, a declarat la News Magazines de la Antena 3, emisiune realizată de  Mihaela Bârzilă, din ce cauză nu-l demite pe primarul băsist al comunei Mateș din județul Alba, Traian Ursaleș.


Întrebat de Mihalea Bârzilă de ce PNL nu-l dă afară pe primarul băsist ca acesta să poată vota cu idolul său, Ionuț Stroe a declarat, sâmbătă, într-o intervenție telefonică la Antena 3: "Trăim într-o țară liberă. Fiecare e liber să se exprime și să-și afirme propriile simpatii. Ce nu poate ascunde această democrație și libera exprimare este ipocrizia. Acest domn, în condițiile în care-și afirmă simpatia pentru curentul politic pe care îl denumește băsism, este liber să-și dea și demisia".

"Și-ar pierde mandatul. Omul vrea să rămână și cu mandatul, și cu simpatia", a intervenit Mihaela Bârzilă.

"Băsismul implică, pe de-o parte, atât privilegii de ordin personal, cât și libertatea de a se asocia în diverse partide în funcție de interesul personal. Domnul care se pretinde a fi sincer trebuie să fie sincer până la capăt și să părăsească o formațiune politică în care nu se mai regăsește. În rest, să fie sănătos, chiar nu stăm într-o primărie a unei commune", a replicat Ionuț Stroe.

[citeste si]

Pe de altă parte, realizatoarea emisiunii a arătat că mai sunt în această situație și alți politicieni, cum este cazul primarului Emil Boc.

"E PNL-ist, e PMP-ist?", a mai întrebat Mihaela Bârzilă.

"Cazurile chiar nu se compară. Nu putem să vorbim în aceleași condiții despre primarul municipiului Cluj. Vorbim de o opțiune politică pentru alegerile locale, vorbim de apartenență politică. Emil Boc este membru PNL, niciodată nu a făcut asemenea afirmații. Mai mult decât atât, Emil Boc se va regăsi în oferta noastră politică din iunie pentru alegerile locale. Nu comparam cele două situații", a declarat Ionuț Stroe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel