Președintele partidului lui Iohannis, numire importantă

Klaus Iohannis Parlament
Klaus Iohannis Parlament

Conducerea Clinicii Polisano a anunțat luni numirea doctorului Paul-Jürgen Porr în funcția de director medical al spitalului de pe Strada Constituției din Sibiu.

Paul-Jürgen Porr este preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), partidul din care a făcut parte Klaus Iohannis.

"Sunt mândru că fac parte din acest colectiv valoros care a dovedit performanță. Aceste standarde trebuie menținute și mai departe, continuând direcțiile stabilite de dr. Victor Palada și dr. Valeriu Meșteru, unii dintre cei mai vechi și meritoși membri ai echipei Polisano. Îmi propun să aduc în plus o internaționalizare, atât în ceea ce privește pacienții, cât și colectivul medical. Referitor la pacienți, aș vrea să dezvoltăm proiecte de turism medical, unde avem un foarte mare potențial. În Spitalul Polisano se fac intervenții complexe, la aceleași standarde ca în străinătate, lucru care trebuie făcut cunoscut și care ne poate transforma într-o destinație europeană. În ceea ce privește colectivul medical, cu medici extrem de valoroși, îmi propun să participăm la cât mai multe evenimente științifice naționale și internaționale, pentru că este nevoie de această deschidere și de perfecționare continuă. Ne dorim să devenim spital clinic, iar una din condițiile esențiale este publicarea unui număr cât mai mare de lucrări în reviste științifice reprezentative, cotate ISI", a declarat dr. Paul-Jürgen Porr.

[citeste si]

Noul director medical are un rol cheie în continuarea și îmbunătățirea valorilor și standardelor promovate de Spitalul Polisano, care vizează excelența, atât în relația medic-pacient, cât și în actul medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel