Președintele Holzindustrie Schweighofer: M-am întâlnit cu Klaus Iohannis în urmă cu 8-10 ani

Președintele Klaus Iohannis a refuzat inițial să promulge Codul Silvic. Întoarcerea propunerii legislative în Parlament a dus la un scandal între Putere și Opoziție. 

Premierul Victor Ponta a acuzat că lideri ai PNL l-au influențat pe președintele Klaus Iohannis, pentru a apăra interesele companiei austriece Holzindustrie Schweighofer. 

Președintele Klaus Iohannis a declarat, într-un interviu pentru televiziunea germană ARD, că nu-i cunoaște pe austrieci. Patronul companiei austriece Holzindustrie Schweighofer, Gerald Schweighofer, a declarat însă că l-a întâlnit pe președintele Klaus Iohannis. 

Pentru mariustuca.ro, patronul companiei austriece Holzindustrie Schweighofer, Gerald Schweighofer, a declarat: "Pe domnul preşedinte Klaus Iohannis l-am întalnit doar în urma cu 8-10 ani, o singură dată, când acesta era primarul Sibiului, ocazie cu care ne-am prezentat compania". Cât despre Dan Mihalache, el spune: "Nu ne amintim să-l fi întâlnit pe domnul Mihalache. Deși nu putem exclude posibilitatea să-l fi văzut vreodată întâmplător cu ocazia vreunui eveniment în trecut, putem afirma cu tărie că nu a existat nicio relație de afaceri cu acesta. Afirmații care susțin acest lucru sunt total greșite".

Gerald Schweighofer a declarat că a avut o singură întâlnire cu ministrul Lucia Varga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel