Președintele FRT, despre cel mai puternic adversar pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, știe cine este cel mai mare adversar al Simonei Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore, aflat în plină desfășurare, în condițiile în care lidera clasamentului modial, Serena Williams, nu participă.

Întrebat, marți, după ceremonia de inaugurare a laboratorului modernizat de Agenția de Cooperare și Coordonare Turcă, în cadrul Institutului Național de Cercetare pentru Sport din București, care este cel mai puternic adversar al Simonei Halep, la acest turneu, în absența jucătoarei Serena Williams, președintele FRT, George Cosac, a spus: Simona.

De asemenea, președintele FRT și-a exprimat încrederea că Simona Halep va obține victoria în meciul cu Maria Șarapova, care se va disputa astăzi, în cadrul turneului. 

În meciul cu Șarapova cred că va câștiga Simona. Sincer să fiu, în primul joc a fost impresionant. Așa cum am anticipat, ea a mers acolo cu foarte mult timp înainte, practic are un obiectiv foarte clar și îndrăzneț. Dar are și argumente: o determinare ieșită din comun, o ambiție deosebită și din punctul meu de vedere practică tenisul cel mai performant și cel mai frumos astăzi, a mai spus Cosac, citează Agerpres.

[citeste si]

Comentând în general turneul de la Singapore, președintele FRT a precizat: Sigur, este Turneul Campioanelor, turneul la care sunt prezente cele mai bune opt jucătoare, făcând excepție Serena Williams, care nu a vrut să participe.

Toate au avut un parcurs deosebit în acest an reușind calificarea la Turneul Campioanelor, toate sunt într-o formă deosebită, toate sunt jucătoare capabile de surprize și de meciuri de excepție, dar așa cum am spus, am totală încredere în Simona Halep, în capacitățile ei și sigur în dorința ei de a ne face pe toți românii fericiți.

Simona Halep joacă astăzi cel mai așteptat meci de la Turneul Campioanelor 2015: o întâlnește pe rusoaica Maria Sharapova, în runda a doua din Grupa Roșie de la Singapore. Disputa cu Maria Sharapova o găsește pe Halep în postura de favorită în fața rusoaicei pe care nu a reușit până acum să o învingă în niciunul din cele cinci dueluri directe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel