Urmărește emisiunea live


Președintele ALDE, apel către români înainte de războiul din 5 iunie

Săptămâna trecută, președintele Filialei ALDE Buzău ing. Mihai Cristescu și candidatul pentru Primăria Municipiului Buzău, Andrei Neder, au răspuns invitației contracandidatului PER Ovidiu Silaghi, invitație făcută tuturor participanților partidelor politice în cursa electorală pentru primărie, pentru alegerile din data de 5 iunie 2016.

Marii absenți au fost Constantin Toma – PSD și Ovidiu Anghel – PNL cei care ar fi trebuit să îndemne pe buzoieni să iasă la vot în număr cât mai mare.

Acesta a fost motivul pentru care, în ședința săptămânală a Biroului Permanent Județean Buzău, pe lângă temele legate de analiza și stadiul desfășurării campaniei electorale președintele filialei, Mihai Cristescu a lansat un apel către alegătorii județului Buzău: "VENIȚI LA VOT, VOTAȚI CANDIDAȚII ALDE LA 5 IUNIE 2016, POZIȚIA NUMĂRUL 1 PE BULETINELE DE VOT".

"Se apropie vertiginos momentul alegerilor locale din 5 iunie. Momentul are o importanţă aparte, indiferent de „încrâncenările" politicienilor din ultima lună. Miza este foarte mare. Întrebarea pe care va trebui să ne-o adresăm cu toții pe data de 5 iunie este ce ne dorim pentru viitorul comunității noastre. Îndrăznim mai mult pentru a avea orașul pe care îl merităm, județul pe care îl merităm sau stăm acasă și așteptăm ca alții să ia decizia în locul nostru? Opţiunea politică aparţine în exclusivitate cetățenilor, dar este extrem de important să își manifeste interesul şi să vină la vot. Votul fiecărui cetățean contează enorm", a spus liderul ALDE.

[citeste si]

"Este extrem de important ca electoratul să înţeleagă exact cât de mare este responsabilitatea actului politic de duminică. În momentul de faţă va fi imperios necesar ca toată lumea să înțeleagă că prezenţa la urne în număr cât mai mare a cetăţenilor cu drept de vot reprezintă o datorie morală a fiecăruia faţă de societatea în care trăieşte! Îndemnul meu și al colegilor este să Ieșiți la vot și să alegeți ALDE, un partid care propune o viziune pe termen lung pentru comunitatea noastră! Soarta localității este decisă de cei care ies la vot, nu de cei care stau acasă. Dacă nu ieșiți la vot, vor hotărî alții ce se întâmplă cu următorii patru ani", a mai zis președintele Mihai Cristescu.

"Adresez cu acest prilej un apel tuturor cetățenilor, în care îi rog să vină în număr cât mai mare la urne. Vreau să transmit un mesaj tuturor votanţilor liberali, dar nu numai: şi anume că ALDE îşi asumă rolul de singură forţă politică liberală din România. o Vom continua să susţinem politicile liberale în România, indiferent dacă vom fi în opoziţie sau la guvernare, la nivel național sau local. o Acesta este rolul cel mai important pe care un partid ca ALDE îl are: de a face auzită în România o voce politică importantă care se luptă pentru politicile liberale – scăderea taxelor, protejarea libertăţilor cetăţenilor – care au adus multe beneficii românilor în ultimii ani. PNL a abdicat de la acest rol şi a fost înghiţit de PD. ALDE propune cetățenilor pentru alegerile locale din acest an un nou mod de a face politică, unul prin care spunem gata metehnelor care au dominat localitățile noastre şi prin care punem cetăţeanul în mijloc politicilor publice. Ceea ce vrem noi să le arătăm prin candidaţii pe care îi propunem este că putem avea o administraţie modernă, performantă, care să asigure prosperitatea cetățenilor. o De ce? Pentru că, cetățenii noștri merită mai mult, ei merită să trăiască mai bine. Dacă nu mergem înainte, dacă nu facem schimbarea, atunci vom rămâne într-o situaţie de stagnare! Tot ce am realizat în ultimii ani la guvernare reprezintă cartea noastră de vizită în fața cetățenilor, rezultatele guvernării Tăriceanu de asemenea. Acestea sunt dovezi ale faptului că avem expertiza necesară pentru a pune în aplicare un plan de dezvoltare a localităților noastre", a mai zis Mihai Cristescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel