PREȘEDINTE PSD. Organizația Botoșani, sprijin pentru Liviu Dragnea

Organizaţia judeţeană Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD) şi-a manifestat, sâmbătă, susţinerea faţă de preşedintele partidului, Liviu Dragnea, şi faţă de Guvernul Dăncilă. 

Membrii Conferinţei Judeţene extraordinare a PSD au adoptat două rezoluţii în baza cărora vor susţine la Congresul Extraordinar al PSD din 10 martie actuala conducere a partidului, dar şi programul de guvernare şi actualul guvern.  

Potrivit uneia dintre rezoluţii, "organizaţia PSD Botoşani îşi exprimă susţinerea deplină pentru continuarea conducerii Partidului Social Democrat de către preşedintele Liviu Dragnea". 

"Liviu Dragnea este primul preşedinte al PSD care s-a implicat în elaborarea, implementarea şi monitorizarea unui program de guvernare ambiţios, prin care s-au adus beneficii pentru fiecare categorie socială şi profesională din ţara noastră", se arată în documentul votat de cei 169 de delegaţi la Conferinţa Judeţeană extraordinară a PSD. 

Ce prevede cea de a doua rezoluție

Cea de-a doua rezoluţie prevede că "organizaţia PSD Botoşani îşi exprimă susţinerea deplină pentru Guvernul condus de doamna prim-ministru Viorica Dăncilă, având în vedere că la mai puţin de o lună de la învestitură, premierul a făcut dovada determinării sale de a guverna în strânsă şi bună colaborare atât cu reprezentanţii societăţii civile, sindicatelor şi patronatelor, cât şi cu liderii Uniunii Europene, în beneficiul României". 

"Principalele măsuri ale premierului României au pus în valoare experienţa sa de fost europarlamentar şi reprezintă în mod cert începutul unei noi etape, de conlucrare benefică atât cu instituţiile din România, cât şi cu autorităţile şi reprezentanţii Uniunii Europene", se mai arată în cea de-a doua rezoluţie. 

93 de delegați la CEx PSD, desemnați

Totodată, PSD Botoşani a desemnat, sâmbătă, prin vot, cei 93 de delegaţi la Congresul Extraordinar al PSD.  

"Participăm astăzi la Conferinţa organizaţiei judeţene a PSD, care se desfăşoară cu puţin timp înainte de lucrările Congresului Extraordinar al Partidului Social Democrat, un congres organizat întâi pentru că este un cadru în care putem să dezbatem problemele care frământă societatea, şi, aşa cum a afirmat preşedintele partidului, Liviu Dragnea, să redefinim programul de guvernare, să angajăm PSD în cel mai ambiţios program de dezvoltare pe termen lung. Dar toate acestea nu se pot face decât într-un climat de înţelegere, de unitate şi viziune comună", a afirmat liderul organizaţiei, senatorul Doina Federovici, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel