Președinte PSD: Mi-am dat demisia. Dragoste cu sila nu se poate

Deputatul Cătălin Rădulescu a anunțat că demisionează din funcția de președinte PSD Diaspora.

"Astazi mi-am înaintat demisia din functia de Președinte Psd Diaspora. Am fost onorat sa îndeplinesc acesta funcție, le multumesc Dlui Presedinte de atunci care mi-a facut nominalizarea Dlui Victor Ponta si Președintelui actual Psd Liviu Dragnea pentru încrederea acordată si am fost onorat sa fac parte atat din Biroul Permanent Psd si din Cex -ul Psd alături de ceilalți colegi ai mei din tara.

Am încercat sa dau tot ce e mai bun din mine, sa insuflu dorința de a schimba mentalitatea negativa a romanilor fata de Psd , sa creez echipe de Militanți Psd in fiecare tara care sa mediatizeze toate realizările Psd si ale Guvernului Ponta atat pe Facebook dar si in presa scrisă si la televiziuni, m-am deplasat in fiecare tara pentru a simti Pulsul , realitatile, si a discuta problemele pe care le intampina compatriotii nostrii in consulate , in țările respective si a găsi propunerile legislative care sa corecteze aceste probleme grave. Am depus doua Inițiative legislative , una prin care 30 la suta din posturile din consulate sa fie ocupate de romanii din Diaspora si a doua inițiativa de constituirea unui fond internațional in care sa se depună câte un euro din fiecare taxa consulară si care sa fie destinat numai pentru repatrierea romanilor decedati in străinătate. M-am străduit sa colaborez cat stiu eu mai bine cu conducerile Organizațiilor Psd din cele 12 tari si sa facem impreuna o strategie care sa ducă la câștigarea alegerilor in Diaspora.

[citeste si]

Am avut oameni langa mine in aceste tari care au inteles dorința mea de a câștiga dar si oameni care au alte interese. Celor care au fost langa mine si au inteles le multumesc din suflet si vor rămâne prietenii si prietenele mele, celorlalti le doresc succes. Mi-am facut totdeauna datoria intr-o funcție de partid si nu am pierdut niciodata. Insa dragoste cu sila nu se poate si nu pot accepta ca dupa atatia ani de politica sa fiu partas la un Eșec nedorit de mine. Asa ca voi lasa la latitudinea conducerii partidului sa nominalizeze o alta persoana care poate face mai mult si care poate sa mobilizeze altfel membrii din Diaspora.

Prefer insa sa ma ocup de insarcinarile pe care le am ca vicepreședinte in cele doua comisii din Parlament si unde am expertiza si sa fiu activ in Organizația Psd Arges unde sunt Vicepresedinte si al carei Deputat sunt. Ramân insa oricand la dispoziție cu orice sfat sau orice contact sau susținere pentru organizația Psd Diaspora pe care am condus-o", a transmis Cătălin Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel