Președinție PNL: Orban, obiective pentru partid

 Ludovic Orban a declarat, vineri, la Suceava, că va candida la şefia PNL pentru a oferi partidului ''o identitate politică de dreapta'', unitate, forţă şi credibilitate. 

'Candidez pentru o oferi PNL caracter şi o identitate politică clară de dreapta, liberal-conservatoare, candidez pentru a oferi forţă şi credibilitate în mesajul public al partidului, pentru a garanta unitatea PNL şi a garanta oricărui membru al partidului că poate să facă o carieră onestă în PNL, bazată pe efort, pe merit şi pe rezultatele pe care le obţine, a spus Orban, potrivit Agerpres.

În opinia lui Orban, România are nevoie de un PNL renăscut, puternic, care să reprezinte toate segmentele din societate. 

Ludovic Orban a spus are programate întâlniri în forurile reprezentative ale fiecărei organizaţii judeţene din ţară, pentru a afla nemulţumirile colegilor şi greşelile pe care aceştia consideră că le-ar fi făcut conducerile naţionale până acum. 

Obiectivul este de a asculta de la colegii mei de partid ce gândesc, a afla nemulţumirile pe care le-au avut, ce greşeli consideră că a făcut PNL, conducerea naţională, ce consideră că nu a funcţionat în PNL şi, mai ales, cum văd colegii mei viitorul PNL, a spus Orban, subliniind că are mare încrede în colegii de patid, care simt cel mai bine pulsul la firul ierbii şi înţeleg care sunt posibilităţile ca PNL să redevină cel mai puternic partid din România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel