Urmărește emisiunea live


Președinție PNL. Orban, mesaj răspicat: Puțini oameni știu

Ludovic Orban, candidat la preşedinţia PNL, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă care a avut loc în oraşul Baia Sprie, că decizia sa de a candida pentru această funcţie este motivată de crezul său în valorile liberalismului care au contribuit la dezvoltarea societăţii umane. 

"Sunt liberal de vreo 26 de ani şi poate chiar dinainte de Revoluţie. Sunt liberal şi ca fire, în general iubesc libertatea, nu respect autoritatea nelegitimă, sunt liberal ca şi cultură. (...) Puţini oameni ştiu despre mine, dar am fost olimpic la filosofie, în clasa a X-a, şi am avut întotdeauna o aplecare spre istoria gândirii omenirii, iar liberalismul, după părerea mea, este singurul sistem de gândire care oferă fiecărui om şansa de a se realiza în societate, şansa de a se îndeplini, şansa de a-şi alege fericirea. Ca atare, da, sunt liberal ! Normal, candidez pentru ca partidul să fie cu adevărat promotorul ideilor, valorilor şi principiilor liberale, valori care au construit societatea dezvoltată, euroatlantică", a spus Ludovic Orban, porivit Agerpres.

Acesta a precizat că în cursul serii de luni va prezenta moţiunea sa pentru candidatura la funcţia de preşedinte celor din Colegiul director al PNL filiala Maramureş. 

"În seara aceasta voi prezenta în faţa Colegiului director al PNL Maramureş moţiunea "PNL, forţa dreptei". Alături de mine vor fi colegi care îmi susţin candidatura din alte organizaţii judeţene: Mircea Hava, Ilie Bolojan, Adrian Oros, Virgil Guran, Lucian Bode şi alţii. Va fi o echipă mai largă care ne vom prezenta în faţa colegilor noştri liberali din judeţ pentru a-i convinge să ne aleagă pe noi la Congresul din 17 iunie", a afirmat Ludovic Orban. 

La conferinţa de presă, alături de acesta s-a aflat preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, candidatul de primar al oraşului Baia Sprie pentru alegerile locale parţiale din 11 iunie, Alin Bîrda şi şeful de campanie electorală al acestuia, Dorin Paşca, fost primar al oraşului Baia Sprie. 

Înaintea conferinţei de presă, întreg stafful de campanie al candidatului din Baia Sprie, alături de Ludovic Orban au vizitat timp de o oră una dintre cele mai mari fabrici de pâine din judeţ, care funcţionează în acest oraş. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel