Președinție PNL: Lucrurile sunt clare. Orban, susținere COVÂRȘITOARE

Liderul liberalilor din Alba, Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, a declarat că va candida la Convenţia din iunie cel mai probabil pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal. Acesta afirmă şi că Ludovic Orban ar avea o susţinere de peste 75% la preşedinţia partidului. 

'Lucrurile sunt aproape tranşate că voi candida, cred că pentru prim-vicepreşedinte', a spus Mircea Hava. 

El a adăugat că printre cei care vor candida pentru funcţii de conducere la nivelul PNL se va afla şi Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea. 'Vrem să-i aducem pe oamenii care mişcă şi care fac ceva şi oamenii care produc voturi, care produc bunăstarea partidului', a declarat Mircea Hava. 

Întrebat dacă nu îi este teamă că Ludovic Orban şi echipa care îl susţine pe acesta ar putea pierde, Hava a spus că, din fericire, cei mai mulţi dintre liberali îşi doresc ca acesta să câştige. 

'Începem de la început. Nu e nicio problemă dacă pierdem. Eu am mai fost în...A candidat domnul Blaga, am fost şi am pierdut. Nu am murit. Pe mine nu m-au clădit partidele şi nu mi-au dat nimic. Şi atunci mă simt confortabil, nu mă simt 'vai de mine dacă pierdem'. Mergem înainte. Dacă partidul, chiar dacă pierdem, are nevoie de mine, de Bolojan, de toţi, atunci sunt sigur că vom putea discuta. Dacă nu au nevoie de noi şi îşi doresc să-şi menţină cooperativele lor, atunci... Există construcţii, există posibilităţi. Din fericire, cei mai mulţi doresc acest lucru (să câştige Orban - n.r.). Din estimările noastre, trecem bine de 75%', a susţinut Hava, potrivit Agerpres.

Liderul liberalilor din Alba a menţionat că aşteapă ca noua conducere a PNL să termine cu 'faliile' din partid. 

El a menţionat că îl susţine pe Ludovic Orban, deoarece este omul care îşi doreşte să se termine cu aceste falii şi, de asemenea, o apropiere de electorat. 

Mircea Hava a criticat şi conducerea interimară a PNL, despre care a susţinut că nu s-ar fi arătat interesată de 'ceea ce face partidul, cum se mişcă, un program'.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel