”Lupta” pentru putere continuă. Ce își doresc românii? Mădălina Hideg, ARGUMENT: Altceva este mai important în acest moment

Mădălina Hideg, specialist la Institutul de sondare ARGUMENT, a explicat ce așteptări au românii de la viitorul parlament și de ce continuă ”lupta” pentru viitorul Parlament. 

Mădălina Hideg, specialist la Institutul de sondare ARGUMENT, a intervenit în această dimineață în direct la România TV unde a vorbit despre ceea ce își doresc românii după alegerile parlamentare. 

”Cred că lupta încă se dă, nu cred că a avut loc bătălia decisivă. Cred că altceva este mai important în acest moment și anume rezultatul alegerilor. Faptul că PSD a obținut primul loc în clasamentul partidelor este un semn asupra faptului că românii își doresc măsuri de stânga, mai mult decât un partid de stânga. Cred că liderii politici de dreapta ar trebui să facă abstracție de faptul că eșichierul politic din partea stângă este ocupat în acest moment de PSD și ar trebui mai mult să își dea seama că românii au nevoie de aceste măsuri de stânga. Au nevoie de un stat puternic, de un stat care să le dea impresia că împreună pot să depășească aceste momente foarte dificile”, a declarat Mădălina Hideg în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel