PPDD vrea ca Regele Mihai să reprezinte România pe plan extern

Liderul deputaţilor PPDD, Radu Popa, a declarat, marţi, că formaţiunea din care face parte a cerut ca Regele Mihai să reprezinte România în cancelariile europene, pentru recâştigarea imaginii. Popa a precizat că premierul va analiza propunerea sa.

„Ni s-a promis o analiză serioasă la câteva amendamente pe care le-am ridicat, este vorba de o implicare mai serioasă a regelui Mihai pentru recâştigarea imaginii României pe plan extern. Domnul prim-ministru a spus că amendamentele care au fost ridicate de către PPDD vor fi tratate cu aceiaşi măsură ca şi amendamentele depuse de USL”, a precizat Popa, citat de realitatea.net.

El a explicat că PPDD a cerut ca Regelui Mihai să îi fie acordată o sumă de bani pentru înfiinţarea unui oficiu care să reprezinte România în cancelariile europene.„Noi am cerut - prin domnul deputat Copşa - ca Regelui Mihai să îi fie acordată o sumă lunară pentru înfiinţarea unui oficiu care să reprezinte România în cancelariile europene. (...) Domnul prim-ministru ne-a asigurat că va analiza cu maximă seriozitate. A spus că suma nu este o problemă şi că va încerca să găsească fonduri. (...) Este vorba de zeci de mii de lei”, a mai explicat Radu Popa.În timpul guvernării Tăriceanu, o asemenea sumă a fost alocată principelui Radu pentru acţiuni de promovare a României în străinătate. Fondurile au fost sistate apoi de Cabinetul Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel