Povestea inedită a unui arhitect de 42 de ani: "Soția mea încă nu întelege de ce cumpăr piese Lego"

Lego a reusit sa marcheze de-a lungul istoriei copilariile a sute de mii de copii, poate chiar milioane. Unul dintre ei este Duan Tran - arhitect de meserie - pentru care jucariile Lego Architecture s-au transformat intr-o adevarata binecuvantare. Desi a ajuns la 42 de ani, Duan inca este un client al magazinelor care vand piese Lego.

Lego este una dintre cele mai populare jucarii din istorie. A luat nastere in 1949 si de atunci s-a impus incet-incet in copilaria celor mai multi oameni. Felul in care se imbina, dar si posibilitatea de a creea au adus jucariile Lego in topul celor mai cunoscute branduri din toata lumea. Producatorul din Danemarca a incercat sa ajunga la gusturile fiecarui copil si a lansat constant seturi noi, cu teme noi, de la Lego Classic, la Lego Duplo, Elves, Friends, Lego Architecture sau Disney Pricess.

Duan Tran este unul dintre milioanele de pasionati de Lego. Acum are 42 de ani si este arhitect de meserie. Cel mai probabil, meseria i-a fost influentata de jucariile Lego Classic. Intre timp, a trecut la seria Lego Architecture, dar isi aminteste cum a inceput povestea de dragoste: "Cand eram un copil care crestea in Ohio, una dintre creatiile mele primare a fost sa construiesc cu Lego", isi aminteste Duan.

[citste si]

In acea perioada, nu aparusera Lego Architecture sau Lego Star Wars, dar Duan se descurca cu cea avea la indemana: "Puteam sa imit o casa cool pe care doar ce o vazusem intr-un film cu James Bond sau puteam construi o nava spatiala. Jucariile Lego au fost parte din mine si m-au ajutat sa-mi dezvolt foarte mult creativitatea". Duan Tran n-a fost atras de masinute electrice, ursuleti de plus sau altfel de jucarii pentru copii. Ci de a imbina si dezbina piese: "A fost si curiozitatea mea. Mereu am fost interesat sa vad ce este in interiorul televizorului, nu ce transmitea. Asa ca daca televizorul se strica, tatal meu ma lasa sa-l descompun sa inteleg cum functioneaza".

Aparitia seriei Lego Architecture, in 2008, i-a venit numai bine. Mai ales ca intre timp devenise arhitect: "Acum, ca arhitect, il folosesc sa ma reconectez un pic la copilarie. Prima data am cumparat unul sau doua seturi de jucarii Lego Architecture si am intrat imediat in ele. Sotia mea nu intelege prea bine de ce, la 42 de ani, inca mai cumpar jucarii Lego, dar este distractiv. Am ajuns in punctul in care colegii de birou imi daruiesc seturi Lego cu ocazia sarbatorilor", mai povesteste Duan, care are acasa si alte tipuri de Lego: Friends, Lego Technic, Lego Marvel Super Heroes sau Lego Classic. "Sunt unele seturi pe care nu le-am deschis inca. Dar sunt de nepretuit pentru mine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel