Povestea de succes a unei familii din România. Secretul banilor

În anul 1991, o familie din București a pus bazele unei mici companii. În timp, afacerea inițial mică a reușit să se extindă, ajungând ca în anul 2020 să atingă performanțe deosebite în cinci domenii diferite.

Astfel, grupul format din societățile Bere Băuturi București SA, Dea Complet Construct SRL, Andy Hotels & Conferince SRL, Luxury Clothing Store SRL și Berăria Germană, s-a impus pe piața românească, având o structură de acționariat 100% românesc. La fel și echipa de management.


Cele mai importante investiții, pentru deschiderea de noi afaceri, pentru amenajarea spațiilor de depozitare, de birouri sau de desfacere, practic pentru toate investițiile necesare creșterii afacerilor grupului, au început în anul 2017, prin parteneriatul dezvoltat cu CEC Bank, accesând facilități de creditare personalizate în funcție de nevoile de finanțare ale fiecărei societăți din grup.

Grupul activează, prin Bere Băuturi București SA, ca distribuitor de produse alcoolice și nonalcoolice, cafea și snacks-uri în piața de FMCG de aproape 30 de ani și în parteneriat cu Heineken România de peste zece ani, iar din 2016 a dezvoltat o nouă linie de venit, prin prestarea de servicii de transport și depozitare (inclusiv marfă paletizată, cu franciză Pallet Express). Restul firmelor din grup desfășoară activități de antreprenoriat în sectorul HORECA, pe piața construcțiilor rezidențiale și în business-ul dezvoltat cu franciza Hugo BOSS pe piața românească. Echipa de Top Management care stă în spatele dezvoltării de succes a activităților este condusă de Alexandru Gică, secondat de Mariana Klencsar, cu implicarea, din 2018, și a lui Adrian Antonio Gică.

CITIȚI POVESTEA DE SUCCES PE DC BUSINESS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel