Poveste de senzație a unui român, la BBC și în New York Times

Un portar român al unei echipe de fotbal, care evoluează în ligile inferioare, a ajuns vedetă internațională, după ce povestea sa incredibilă a ajuns să fie mediatizată de BBC și New York Times.

Frația București e cel mai tare club de care foarte puțin români au auzit. Atât pentru faptul că antrenorul echipei a doua e unicul de culoare din România, cât și pentru că managerul își place atât de mult jucătorii, încât aleargă mai mult ca ei în timpul meciurilor ca să le asigure grătarul de după, dar mai ales pentru că are un portar care face TOTUL cu o mână, scria cu puțin timp în urmă sport.ro.

Tudorel Mihăilescu, acest portar care apără incredibil șuturile la poartă cu o singură mână, este un caz atât de special, încât New York Times vorbește despre dragostea sa pentru fotbal și despre echipa sa într-un amplu reportaj. "Tudorel Mihăilescu, portarul în vârstă de 47 de ani a echipei, are un braț stâng, care nu se extinde dincolo de cot. "Întotdeauna am visat de a fi un portar ", relatează New York Times, precizând că Frăția, care înseamnă fraternitate în limba română, este specială pentru că este singurul club în ligă care funcționează pe principiile de egalitate și de nediscriminare. Vârsta , rasa, religia, etnia și invaliditatea nu sunt bariere în activitatea sa, tot ceea ce este necesar fiind determinarea și un pic de talent".

După apariția în New York Times, povestea lui Tudorel Mihăilescu a captat atenția și britanicilor de la BBC, care au dorit să vină în România pentru a afla mai multe chiar de la sursă, astfel că au avut un trimis special la unul dintre jocurile pe care Frația București le-a jucat pe terenul Vulcan, de la marginea Bucureștiului.

Ascultă aici materialul audio

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel