Toader, plecare. Vosganian: Semnal. Dialog al surzilor!

Varujan Vosganian, ALDE, a remarcat că postările ministrului Justiției, Tudorel Toader, sunt scrise ”cu cerneală simpatică”.

Invitat la Realitatea TV, în emisiunea Denisei Rifai, Varujan Vosganian a spus că ”despre plecarea ministrului Justiției a aflat din presă”.

”Eu cred că, de când a venit la Ministerul Justiției, tot timpul au fost momente importante, așa că în orice moment ar fi plecat s-ar fi spus că 'tocmai în acest moment a lăsat ministerul și a plecat în concediu'. N-aș face un caz din asta. În legătură cu postările acelea scrise cu cerneală simpatică, ce se evaporează după o oră, cred că Tudorel Toader vrea să dea un semnal că suntem adesea într-un dialog al surzilor. S-ar putea să fie un apel la dialog, un dialog care există în foarte mică măsură. Chiar în dezbaterile Comisiei de la Veneția am sesizat că, de pildă, domnului Iordache, în timp ce vorbea, i-a explicat cineva că raportul oricum a fost redactat și această discuție este mai degrabă una de curtoazie”, a mai spus deputatul Varujan Vosganian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel