Poşta Română-PSD. Ionel Dancă a făcut plângere penală

Ionel Dancă, foto: facebook PNL
Ionel Dancă, foto: facebook PNL

Ionel Dancă a  depus plângere penală împotriva PSD, la DNA pentru contractul făcut cu Poşta Română. 

Ionel Dancă susţine că directorului Poştei Române a făcut un favor PSD-ului, încercâd astfel să-şi prelungească mandatul, care urmează să se încheie pe 8 aprilie. 

"Este întemeiată o suspiciune rezonabilă, acest contract a fost încheiat în mod fraudulos de către directorul general al Poştei Române, al cărui mandat se încheie pe 8 aprilie. Domnul director a încercat prin acest favor să-şi prelungească mandatul de director. 

Solicităm să se verifice modul în care au fost încălcate aceste prevederi legale şi tragerea la răspundere a celor vinovaţi, atât din partea Poştei Române, cât şi a celor de la PSD. 

Există o clauză în contractul încheiat între PSD şi Poşta Română. Prin această clauză, Posta Română se obligă să pună la dispoziţia beneficiarului, adică PSD, baza de date cu datele personale ale segmentului de destinatari, în cazul de faţă vorbim de pensionari. Sunt date cu caracter personal . Regulamentele europene cer acordul destinatarilor pentru astfel de actiune. Cred ca orice pensionar din această ţară poate să depună o plângere penală pentru acest abuz. Suntem convinşi că nimeni nu şi-a dat acordul ca datele lor să fie folosite de partidul social democrat", a spus la ieşirea de la DNA Ionel Dancă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel