Portugalia - Spania, Campionatul Mondial, rezultat final. Prima ciocnire a titanilor din Rusia - live score

Portugalia și Spania au jucat astăzi primul mare derby de la Cupa Mondială din Rusia. Cele două formații au oferit un meci foarte spectaculos care s-a terminat 3-3.

Min 90 - FINAL DE MECI! Portugalia și Spania termină la egalitate 3-3.

Min 88 - GOOOLLL! Incredibil! Portugalia egalează pe final de meci! Ronaldo reușește un hattrck! Gol din Lovitură liberă și Portugalia egalează! 3-3!!!

Min 57 - GOOOLLL! Meci fabulos în Rusia! Nacho duce Spania în avantaj după doar trei minute de la egalare printr-un gol superb! 

Min 54 - GOOOLLL! Se restabilește din nou egalitatea! Cea mai frumoasă partidă de până acum la Mondial! Diego Costa face și el dubla și egalează pentru Spania. 2-2

Min 44 - GOOOLLL! Cristiano Ronaldo face dubla după o greșeală mare a portarului De Gea! Portugalia intră la pauză în avantaj!!!

Min 25 - GOOOLLL! Diego Costa egalează pentru Spania!

Min 4 - GOOOLLL! Portugalia trece rapid în avantaj! Cristiano Ronaldo obține un penalty pe care tot el îl transformă. 1-0


ECHIPELE DE START:

Portugalia:

Rui Patricio - Soares, Pepe, Fonte, Guerreiro - Carvalho, Moutinho - Silva, Guedes, Fernandes - Ronaldo

Spania:

De Gea - Nacho, Pique, Ramos, Alba - Busquets, Koke - D. Silva, Isco, Iniesta - D. Costa

Știrea inițială:

PORTUGALIA - SPANIA, Campionatul Mondial, rezultat final În această seară, la Soci, începând cu ora 21:00, două dintre favoritele la câștigarea turnelui mondial se vor înfrunta într-o partidă din Grupa B.

PORTUGALIA - SPANIA, Campionatul Mondial, rezultat final Toată lumea așteaptă această partidă în care Cristiano Ronaldo, jucător la Real Madrid în Spania, își va întâlni mulți dintre coechipieri și adversari.

PORTUGALIA - SPANIA, Campionatul Mondial, rezultat final Spania a trecut printr-un veritabil cutremur cu numai două zile înaintea partidei de la debut, informează Digi Sport.. Selecţionerul Julen Lopetegui a fost demis cu două zile înaintea meciului după ce a fost anunţat de Real Madrid drept viitorul antrenor al clubului din sezonul viitor.

PORTUGALIA - SPANIA, Campionatul Mondial, rezultat final Ambele formaţii s-au calificat cu linii de clasament impresionante la CM. Spania a câştigat grupa G cu 28 de puncte din 30 posibile, cinci puncte peste Italia, iar Portugalia a adunat 27 de puncte în grupa B, însă a depăşit Elveţia datorită golaverajului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel