Portofoliu JUSTIȚIE. Pe cine vrea Dăncilă după ce Gîrbovan a fost refuzată

După ce Dana Gîrbovan a fost refuzată de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de ministru al Justiției, Viorica Dăncilă a fost întrebată de Mihai Gâdea pe cine își dorește în fruntea Ministerului Justiției.

„Mi-aș dori să merg cu o persoană tot din rândul magistraților. Trebuie să înțeleagă sistemul, să aibă multă credibilitate în rândul magistraților, de aceea am propus-o pe doamna Gîrbovan și am insistat foarte mult să devină ministrul Justiției. Am avut și am certitudinea că ar fi avut puterea să facă o reformă în Ministerul Justiției, să coaguleze foarte mulți magistrați, să răspundă provocărilor care apar în Justiție”, a spus Viorica Dăncilă, miercuri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea.

„Cred că vom veni tot cu o persoană din rândul magistraților. Nu pot să spun cine este persoana. Voi avea discuții. Vreau să fie tot un magistrat”, a subliniat premierul României.

În acest context, amintim că președintele Klaus Iohannis a refuzat propunerea premierului de a o numi pe Dana Gîrbovan în funcția de ministru al Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel