Portofele pentru femei și bărbați - un cadou pentru fiecare ocazie? (P)

Portofelele reprezintă un accesoriu must-have atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Fiecare dintre noi avem nevoie și chiar folosim zilnic un portofel, un model ales în funcție de nevoile fiecăruia. Însă, reprezintă portofelul un articol potrivit pentru a fi făcut cadou? Cu siguranță da. Un portofel reprezintă cadoul ideal pentru orice ocazie, bucurând pe toată lumea, fiind un cadou cu care nu vei da greș nicicând.

Ce fel de portofele pentru femei să alegi?

Atunci când alegi drept cadou un portofel pentru femei, trebuie să ții cont de mai multe lucruri: stilul personal reprezentativ, vârsta, ocupația, preferințele în materie de modă. Deși poate părea complicat, realitatea este că având la dispoziție o gamă largă de portofele dama, cu siguranță vei putea alege unul potrivit. În mod normal, portofelele purtate de femei sunt mai colorate, mai nonconformiste. Însă, în mod cert, cu un portofel negru, clasic, din piele naturală, nu vei da niciodată greș. Categoric, nici unul roșu nu va fi refuzat, fiind alegerea perfectă pentru femeile îndrăznețe și populare. 

Modelele infinite de portofele damă vor reuși să satisfacă orice preferință feminină. De regulă, femeile adoră portofelele mari, cu multiple compartimentări, închidere cu clapetă, un buzunar special pentru monezi, locuri speciale pentru carduri, confecționate din piele naturală sau ecologică, mate, lucioase sau cu o textură ce imită pielea de crocodil. Cu cât un portofel are mai multe compartimente, buzunărele ascunse și spațiu, cu atât mai iubit va fi de o femeie, fiindcă de regulă femeile adoră să adune tot felul de lucrușoare prin portofel.

Sigur că există și o categorie aparte de persoane minimaliste, care iubesc un portofel mic, simplu, cât mai practic. În acest caz, un portofel de dimensiuni micuțe, închidere cu fermoar, un simplu loc pentru bancnote, monezi și câteva buzunare pentru carduri, reprezintă cadoul potrivit. În culori precum negru, maro, roz prăfuit, gri sau vișiniu, cu o textură mată, tip eflos sau nature, un astfel de portofel se va potrivi atât unui stil elegant, cât și unui stil casual sau sportiv, de ce nu?

 

Ce modele de portofele sunt potrivite pentru un bărbat modern și elegant? 


În ceea ce-i privește pe bărbați, alegerea unui portofel este mult mai simplă. De obicei, bărbații adoră un portofel practic, micuț, care să le încapă în buzunarul pantalonilor. Pentru bărbați există două tipuri de portofele: elegante și sportive. 

Deși au fost în mare vogă portofelele sportive, din materiale textile, cu scai, simple sau colorate, astăzi preferințele lor se îndreaptă către modelele mai elegante. Desigur că încă se mai poartă și aceste tipuri de portofele, fiindcă moda lor nu a dispărut complet și chiar sunt practice în anumite situații. Însă portofelele din piele naturală sau ecologică, cu un aspect mai elegant, fac parte din cerințele modei pentru bărbații moderni de azi. De regulă acestea se regăsesc în modele ce imită deschiderea unei cărți, uneori beneficiind de o închizătoare tip capsă pentru a ține ambele părți ale portofelului unite. Un cadou impresionant îl reprezintă un portofel barbati din piele naturală, confecționate de branduri de lux, precum cele regăsite și în oferta magazinului online epantofi.ro.

Portofelele bifold sunt cele mai populare modele, caracterizându-se prin deschiderea asemănătoare unei cărți. Acesta reprezintă un cadou ideal pentru un bărbat cu un stil de viață activ, fiind perfect de păstrat în buzunarul pantalonilor. 

Portofelele trifold, compuse din trei părți, au un sistem de închidere prin rulare, fiind perfecte pentru bărbații care au nevoie de un portofel cu mai mult spațiu, bucurându-se de un design complex, bine compartimentat, cu locuri speciale pentru carduri, acte de identitate, permis de conducere, bancnote și monezi.

Pentru bărbații care adoptă un stil minimalist, un portofel mic, cu până la 12 buzunare pentru carduri, un compartiment pentru bancnote și două buzunare plate, mari, pentru diverse documente, poate fi o opțiune perfectă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel